Kiszállítás 5 munkanapon belül
 Kiszállítás Magyarország egész területén!
Folyamatosan bővülő raktárkészlet

Szállítási és fizetési információk

Személyes átvétel üzletünkben díjtalan. Futárral történő kiszállítás díja: 

Az utánvét Díja  + 1 250 Ft
150.00 Ft felett áru értékének 1,5%


Leírás:

0-3 kg között

Megjegyzés:2290 ft


3-5 Kg Csomag súly

Megjegyzés:2490 ft


5-10 Kg Csomag súly

Megjegyzés:2790 ft

10-15 Kg Csomag súly

Megjegyzés:3390 ft


15-20 Kg Csomag súly

Megjegyzés:3990 ft


20-30 Kg Csomag súly

Megjegyzés:4900 ft


30-40 Kg Csomag súly

Megjegyzés:5900 ft


40-50 Kg Csomag súly

Megjegyzés:8290 ft


50-60 Kg Csomag súly

Megjegyzés:9990 ft


60-80 kg

Megjegyzés:11990 ft


Leírás:

Egy csomag súlya meghaladja a 80 kg-ot

vagy raklapos szállítást igényel

17990 ft

Minden Esetben kérjen árat.

Ha fenti katetóriába nem tartozik egyedi árat adunk!
 

*A szállítási költség bizonyos esetekben (súlytól, mérettől és mennyiségtől függően) változhat, ezt előre egyeztetjük a megrendelővel.
Viszonteladóknál minden esetben egyedi árakat alkalmazunk!

 

Szállítási határidő
Raktáron lévő termékek esetében 3 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron a külföldről történő szállítás miatt esetenként előfordulhat hosszabb szállítási idő is, de ilyen esetben folyamatosan tájékoztatjuk Önt a rendelt áru beszerzésének állapotáról, a várható raktárra érkezéséről.
A webáruházon keresztül megrendelt termékeket lehetősége van személyesen átvenni üzletünkben, csomagolási költséget ez esetben sem számítunk fel, az áru ellenértékét ez esetben is rendezheti előre utalással, vagy átvételkor készpénzben, illetve bankkártyával.

A megrendelt termék díjának fizetési módja

Utánvéttel fizetés esetén a megrendelt terméket a csomag átvételekor a kézbesítőnek készpénzben kell kifizetni. Banki utalás esetén igény szerint díjbekérőt küldünk elektronikus úton. Banki átutalás útján történő fizetés esetén a csomag szállítása az összeg számlánkra érkezése után kezdődik meg, vagy a részünkre megküldött banki tranzakciós igazolás ellenében.  A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.  A számlát és a garancialevelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a csomagoláson/terméken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Személyes átvétel:
 személyes átvétel választása esetén a megrendelt termékeket összeállítjuk, ezt követően a megadott elérhetőségeken értesítjük a Felhasználót arról, hogy a megrendelt termékeit átveheti az általa a megrendeléskor kiválasztott címen. Az áfás számlát és ha a megrendelt termékekhez jótállási jegy tartozik, akkor a jótállási jegyet a csomag átvételekor adjuk át.

Futárral történő kiszállítás: Futárral történő kiszállítás esetén a Felhasználó köteles a csomag tartalmát a futár előtt megvizsgálni, és a termékeken, illetve a csomagoláson észlelt esetleges sérülés, vagy hiányos teljesítés esetén a Felhasználó köteles jegyzőkönyv felvételét kérni a futártól és sérülés esetén a csomagot a Felhasználó nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt a Szolgáltatónak nem áll módjában elfogadni. Az áfás számlát és ha a megrendelt termékekhez jótállási jegy tartozik, akkor a jótállási jegyet is a csomag tartalmazza.

Banki átutalás esetén a Felhasználó a megrendelés teljes összegét a vásárlást követő 5 napon belül köteles az alábbi bankszámlaszámra történő átutalással kiegyenlíteni:
Bankszámlát vezető bank neve: Raiffeisen bank
Kedvezményezett neve: Agro-Fluvius Kft.
Kedvezményezett bankszámlaszáma12067008-01719826-00100009
Az átutalás megjegyzés rovatában kérjük feltüntetni a számla sorszámát, ami az átutalás és a megrendelés egymáshoz rendelése miatt szükséges!

A megrendelés teljesítése a megrendelés teljes végösszegének a fenti bankszámlára történő megérkezését követően kezdhető meg.